Klik op de foto voor vergroting
Michael Jackson
Live In Bucharest: The Dangerous Tour
Drager: dvd muziek
Genre: Pop
Artiest : Michael Jackson
Titel : Live In Bucharest: The Dangerous Tour



1. Main Title
2. Jam
3. Wanna Be Startin` Somethin`
4. Human Nature
5. Smooth Criminal
6. I Just Can`t Stop Loving You
7. She`s Out Of My Life
8. I Want You Back / The Love You Save
9. I`ll Be There
10. Thriller
11. Billie Jean
12. Working Day And Night
13. Beat It
14. Will You Be There
15. Black Or White
16. Heal The World
17. Man In The Mirror
18. Credits