Klik op de foto voor vergroting
Bob Marley And The Wailers
Live! At The Rainbow
Drager: dvd muziek
Genre: Reggae, ska
Artiest : Bob Marley And The Wailers
Titel : Live! At The Rainbow



1. Trenchtown Rock
2. Them Belly Full (But We Hungry)
3. I Shot The Sheriff
4. Rebel Music (3 O`clock Roadblock)
5. Lively Up Yourself
6. Crazy Baldhead
7. War / No More Trouble
8. The Heathen
9. No Woman, No Cry
10. Jamming
11. Get Up, Stand Up
12. Exodus
13. Exclusive Interviews And A Tour Of Nine Mile, Jamaica